Lasa-ne un mesaj si revenim cu raspuns in cel mai scurt timp

Modalitati de plata

    1. Plata ramburs la livrarea coletului cu numerar sau card
     Plata se face la curier in momentul in care vi se livreaza coletul cu comanda dumneavoastra. Factura si chitanta aferenta sumei achitate se afla in colet. Taxele pentru modalitatea de transport/plata aleasa sunt afisate in faza finala a comenzii si vor fi adaugate la valoarea totala a comenzii.

   1. Plata online folosind cardul
    Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.outlet-moto.ro foloseste solutiile oferite de MOBILPAY. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate in nici un moment pe serverul www.outlet-moto.ro . Banca si procesatorii de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

    Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

  Carduri acceptate: Visa si Mastercard

  1. Plata prin virament bancar
   Puteti efectua plata unor produse comandate prin transfer bancar in contul IBAN: RO43INGB0000999907926007,ING BANK, afisat si in sectiunea CONTACT.
   Livrarea produselor comandate se va efectua numai dupa inregistrarea platii in contul Chemtraders.