Lasa-ne un mesaj si revenim cu raspuns in cel mai scurt timp

LIVRARE/PLATA/RETUR PRODUSE

Modalitati de livrare

Clientul poate opta pentru una dintre cele 2 metode de livrare:

1.  Livrarea prin curier cu plata ramburs numerar sau cu card
Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei, indicata in comanda online.
Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Chemtraders.
Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.
In cazul in care comanda lansata a fost achitata dar nu poate fi livrata, Vanzatorul va returna Cumparatorului suma platita in maxim 2 zile lucratoare.
Coletul poate fi urmarit pe site-ul firmei de curierat care va efectua livrarea. Clientul va primi o notificarea privind livrarea si posibilitatea urmarii coletului online.

2.  Ridicare personala de la magazinul aflat in Mogosoaia, Sos. Bucuresti-Targociste 12A, complex  Terranova, corp B, et.1, Jud. Ilfov

 

Modalitati de plata:

1. Plata ramburs la livrarea coletului cu numerar sau card
Plata se face la curier in momentul in care vi se livreaza coletul cu comanda dumneavoastra. Factura si chitanta aferenta sumei achitate se afla in colet. Taxele pentru modalitatea de transport/plata aleasa sunt afisate in faza finala a comenzii si vor fi adaugate la valoarea totala a comenzii.

2. Plata online folosind cardul

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.chemtraders.ro foloseste solutiile oferite de MOBILPAY. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate in nici un moment pe serverul www.chemtraders.ro . Banca si procesatorii de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

 Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Carduri acceptate: Visa si Mastercard

3. Plata prin transfer bancar in contul mentionat pe factura.

Puteti efectua plata unor produse comandate prin transfer bancar in contul IBAN: RO43INGB0000999907926007,ING BANK, afisat si in confirmarea comenzii cat si pe factura..
Livrarea produselor comandate se va efectua numai dupa inregistrarea platii in contul Chemtraders.

Returnarea produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile din momentul in care l-ati primit. Expediati produsele sau predati-le personal la adresa Sos. Bucuresti-Targoviste 12A, complex Terranova, corp B, et.1, Mogosoaia, Jud. Ilfov. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de www.chemtraders.ro ne puteti contacta telefonic la numarul 021-9664, Luni-Vineri 09:00-17:00.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat..

 Daca returnati vreun articol, contravaloarea acestuia va va fi restituita prin transfer bancar intr-un cont bancar pus la dispozitie de client. Pentru a putea face rambursarea, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

l  putem rambursa numai într-un cont bancar românesc.

l  vom rambursa in LEI.

 

E- mailuri de phishing

In cazul in care primiți un e-mail in care vi se solicita sa furnizati detaliile cardului sau informatii similare, va rugam sa retineti ca acest e-mail nu este trimis de CHEMTRADERS SRL. CHEMTRADERS SRL va solicita informatii cu privire la contul dumneavoastra doar ca raspuns la solicitarile facute de dumneavoastra prin e-mail sau telefonic sau atunci cand sunt neclaritati privind o comanda pe care ati plasat-o, dar noi nu vom solicita niciodata detalii bancare prin e-mail. Va rugam sa nu raspundeti la astfel de solicitari. Atunci cand solicitam date cu caracter personal intr-un e-mail, va vom ruga intotdeauna sa ne contactați telefonic la 021-9664 sau prin e-mail la moto@chemtraders.ro. Nu va vom cere niciodata sa raspundeti prin intermediul unui link.

Daca primiti vreodata un e-mail in care vi se solicita sa furnizati date specifice cu caracter personal prin intermediul unui link, nu raspundeti, nu faceti clic pe link si stergeti imediat e-mailul respectiv.

Pentru intrebari despre e-mailuri, puteti suna la Serviciul pentru clienți la numărul: 021-9664.

Ce este un e-mail de phishing?

Scopul mesajelor e-mail de phishing (frauduloase) este furtul de identitate și/sau infectarea computerului dumneavoastră cu un virus. Aceste mesaje solicita date cu caracter personal, adesea solicitandu-va sa faceti clic pe un link si directionandu-va catre site-uri sau numere de telefon unde va cer sa furnizati date personale. Link-ul respectiv va incerca adesea sa va infecteze computerul cu un virus. Dupa aceea, detaliile personale vor fi utilizate abuziv prin intermediul Java și Adobe Flash.

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru CHEMTRADERS SRL și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
CHEMTRADERS SRL este operator de prelucrare a datelor cu caracter personalcu autorizatia nr. 16871. CHEMTRADERS SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le transmiteti in procesul de comanda online si raspunde de acestea in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.
C.I.F.: RO 3450840
Nr. Reg. Com.: J40/4405/1993
Email: moto@chemtraders.ro
Phone: 021-9664
IBAN: RO43INGB0000999907926007
Banca: ING BANK

Unde va stocam datele?

Datele pe care le colectam de la dumneavoastra sunt stocate in Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara CHEMTRADERS SRL.
Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.
Care sunt drepturile dumneavoastră?

Dreptul la acces:

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta CHEMTRADERS SRL care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.
Dreptul la portabilitate:
Ori de câte ori CHEMTRADERS SRL vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.
Dreptul la rectificare:
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Dacă aveți un cont pe www.outlet-moto.ro puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră și din paginile www.outlet-moto.ro.
Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de CHEMTRADERS SRL, cu excepția următoarelor situații:
* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la CHEMTRADERS SRL, indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveți la CHEMTRADERS SRL a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
* cererea dumneavoastră de acordare de credit a fost respinsă în ultimele trei luni;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.
Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în CHEMTRADERS SRL. CHEMTRADERS SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.
Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.
Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:
* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificând setările contului dumneavoastră CHEMTRADERS SRL;
Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca CHEMTRADERS SRL să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în CHEMTRADERS SRL, CHEMTRADERS SRL va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, CHEMTRADERS SRL trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă CHEMTRADERS SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.
Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa customer@chemtraders.ro.
Responsabilul cu protecția datelor:
Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa customer@chemtraders.ro, menționând DPO în subiectul mesajului.
Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:
Dacă sunteți de părere că CHEMTRADERS SRL vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.
Actualizări ale Notificării de confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.